Siapa boleh ubati kesedihan saya ni..??

Sebelum tu, saya nak mintak maaf yer.. Saya terpaksa bekukan citer 'Jangan Menangis Sayang' ni.. Atau dalam kata lain saya stop kan sambungan citer ni.. Sedih la bile ada orang lain copy paste citer ni n masukkan dalam blog die tanpa izin saya. Tak tahu apa motifnya tapi rasenya tak salah kan minta izin untuk berbuat demikian..?Apa perasaan korang bile ada orang lain ciplak idea korang? Dah tentu hati sakitkan.. Macam tu jugak hati saya.. Saya akan sambung semula citer bile orang berkenaan membuat pengakuan die.. Tak salah kalau nak jadikan citer saya ni sbg koleksi tapi harap boleh beritahu saya..
Apepun sebagai gantinya, saya akan post kan citer baru saya dalam beberapa hari lagi..
Harap citer baru ni pun jangan la ade buat benda yang sama macam ni yer...kepada semuat peminat "Jangan Menangis Sayang", bile sampai waktu nanti, saya akan postkan sambungannya yer..Sori sesangat!!Love u always!!!

Reaksi anda : 

22 Response to "Siapa boleh ubati kesedihan saya ni..??"

  1. keSENGALan teserlah.. says:
    April 19, 2009 at 1:14 PM

    lorrrrhh..
    isk2..
    spe la orang tuh ek??
    sengal tol..
    huhu..
    hope cpt smbung..

  2. Anonymous Says:
    April 19, 2009 at 1:34 PM

    salam...
    kenapa blh jd mcm ni? JMS mmg best... tiap2 ari sy tunggu new n3... susah juga kalau ada org yg suka cedok idea org lain ni... kalau tk de idea nk wt cerita, baca dh le... sbb ada org mcm tu, kami yg suka membaca pula jd mangsa, kn? apa pun, harap2 "org berkenaan" berhenti le buat keje tk elok tu...

  3. angel@september says:
    April 19, 2009 at 1:54 PM

    hye..ala..sapela y wat camtu..huhu
    citer 'jangan menangis sayang' sgt best..rugila kalo xsmbung..please smbg..
    apapon,sy ttp akan tunggu..sb cter ni best sgt.sayang kalo xsmbg..:)
    jgn sedey2...
    :)

  4. saadiah~~ says:
    April 19, 2009 at 3:54 PM

    tau takper..sediy rrr kalo tetiber tak smbg,tergantung camtu jer..
    huhu..

  5. mia says:
    April 19, 2009 at 5:02 PM

    SALAM............

    mia dtg...mmg bengok dak yg wat mcm 2..cetk rompak..lau mia jumpa mie hempuk jer...x jg privacy org lasg...mia doa semoga dak yg wat 2 mengaku salah die...aminnnnnnnn

  6. Anonymous Says:
    April 19, 2009 at 5:54 PM

    salam....
    sedihnye.....sian kat kita orang pembaca setia ni....harap2 cepat sambung ye

  7. mellyssa says:
    April 19, 2009 at 6:04 PM

    try ler buat privet kan cita tu hanya kepada follower jer yang di berikan kebenaran untuk access....i pun tunggu cita u , untuk megisi kebosanan di tmpt org...huhuhuu...sedih nya..

  8. ieda ^^ says:
    April 19, 2009 at 6:19 PM

    hmm..act i pn prnh kne pe yg u kne!
    n guess what?
    pembace ingat i yg copy n paste cerpen yg i wat sendiri!

    sakit hati?
    i rase tu x cukup lg tu!
    i rase mcm truk sgt ble cerpen sendiri orng kate hasil orng len..
    i ade anta cerpen i tajuk inikah cinta kat penulian2u n guess what d readers comments?
    they said i am d one who copy n paste!
    is my true writing n they said 2 me?
    sampai mati pn i x maafkan orng yg gne cerpen i n anta kat situ!
    i mmg x akan maafkan smpai bile2 pn!
    at least u tau sape yg post ur novel, but me?
    smpai skrng pn i x tau...

    ~ the twinnie~

  9. Miss Kira says:
    April 19, 2009 at 9:51 PM

    huwaaaaaaaa..
    spa la org tu..
    grm siot..
    sya minat gila cita jms..
    jht org itu..
    benci sma dia..
    hope sbrbebanyak ye..

  10. bidadari cinta says:
    April 20, 2009 at 4:22 AM

    thanks atas comment di atas..sy hargai sesangat!dan sy minta maaf andai kata citer JMS ni lambat disambung..sbb sy akan tunggu smpi org tu buat pengakuan n mintk maaf kat sy..time sy ader mood nk smbung citer ni tetiba blaku something yg myebabkn mood hilang terus..kpd the twinnie,rupenye awk jugk mengalami nasib sama mcm sy n lebih teruk lagi,hingga skrg tak tahu sape yg buat mcm tu..org tu komen kat JMS bab 13 di pemulisan2u..sy juga kesian kan korang yg setia menanti hingga ending JMS ni,but really sori,ok??doakan agar sy mndpt kekuatan kembali utk meneruskn JMS ni..

  11. Anonymous Says:
    April 20, 2009 at 9:17 AM

    kesian kat bidadari ..sape wat camtu...huhuhu..... bila nk sambung lagi...

  12. Anonymous Says:
    April 20, 2009 at 10:08 AM

    salam..
    ala,cter ni best la..
    jgn x smbg plak..
    spe la yang jahat sngt 2 kan..
    tp,xpe la..
    sy akn ttp tnggu snbgn cter nie..
    hrap2 writer smbg ye...

  13. eija says:
    April 20, 2009 at 10:09 AM

    alahai..
    knp lah le jd mcm 2..
    spa la copy awk punya cite tpa kbnaran..
    ap kata awk bgi blog dia kat kta org
    kita serang dia..hehehe..

    wat private blog lah..xpn tnya kat kak hanni(blog manisnya kenangan)..mcm mna nk wat blog yg xle di copy paste..

    sy doakan awk mdpt kkuatan dgn sgera..

  14. eija says:
    April 20, 2009 at 10:15 AM

    alahai ksian nya..
    sapa lah yg copy tnpa kbnran nie
    awk bgi blog org 2 kt kta org..
    biar kita org serang dia..

    awk wat private blog r..xpn bljar cara2 mcm mna blog xle di copy paste..

  15. puteri_mukhriz Says:
    April 20, 2009 at 2:00 PM

    la...cedihnya....bru nak baca...dh lama x baca sambungannya...

    jahat tuila

  16. love ur story Says:
    April 20, 2009 at 4:17 PM

    jahat tul orang tue.dah la cter nie best..takpe bidadari cinta.saya akan tetap tgu smbungannye sampai bile2...........love ur story...

  17. SyAmieRaEdOrA says:
    April 20, 2009 at 4:20 PM

    aah ler sedih ler...cube gtaw sikit saper owg nyer meh sinie kami pakat ketuk die ramai2..bia pdn muker dia...bru taw..suker2 hati jew nk rompak cite owg...pd bidadari cinta jgn putus asa taw nk sambung blik jangan menangis sayang ni taw...cite die best2 sgt2..

  18. SyAmieRaEdOrA says:
    April 20, 2009 at 4:23 PM

    alarrr saper yg rompak cite tu lak...xper2 gtaw kt kiteowg bia kami debik die ramai2..bru pdn muker die...suker2 hati jew nk rompak cite owgg..anyway pd bidadari cinta hope jgn putus asa taw nk sambung jangan menangis sayang nie taw
    cite ni best2 sgt...
    (pd yg rompak cite nie ko mmg xreti nk nilai hasil seni n ko mmg bute pn kn..)

  19. nur says:
    April 22, 2009 at 9:56 AM

    alaaaaaa... nangis jap..
    sapela yang jahat sgt nih..
    sebab dia copy.. kitaorang semua tak dpt ikuti smbgannyer...
    geramnyerrr..
    biar Allah balas.. padan muka!!!

  20. Anonymous Says:
    April 24, 2009 at 1:37 PM

    janganlah tak sambung, nanti tak tahu ending dia tak bestlah. sambungnya dik..akak tunggu

  21. Anonymous Says:
    May 24, 2009 at 11:51 PM

    sabar k...mungkin org tu minat sgt kt citer awk kot...

  22. Anonymous Says:
    June 17, 2009 at 11:50 PM

    la tahzan innallah ma'ana..
    anggaplah ini sebagai dugaan dik..
    mungkin da hikmah di sebaliknyer..
    akak tunggu sambungan citer ni,,best sangat..

Post a Comment