Maaf Dari Saya... !

Salam...
Hye kepada peminat blog bidadaricinta..
Maaf sesangat sebab lama tak update blog ni.
Dan juga lama tak masukkan n3 baru..lebih-lebih lagi
cerita 'Dah tak nangis dah' tu..
kekurangan idea sikit untuk story ni..
Rasanya dah sebulan tak update blog ni..
Buat masa sekarang,saya sgt sibuk menguruskn
kerja dan juga my wedding untuk bulan 12 ni..
Hmm..tak sabar rasanya nak menukar status dari cik kepada puan..
(hehe..gatal sekejap erk..!)
apepun..wish me goodluck for my wedding n doakan sy bahagia bersama
pasangan sy..
InsyaAllah, after my wedding nanti, sy akan masukkan n3 untuk kedua-dua story ni..ok??
Smile always for my reader.. :) :)

Reaksi anda : 

7 Response to "Maaf Dari Saya... !"

  1. sya[E] says:
    October 30, 2009 at 3:45 PM

    wahh dh nk kawin??
    tahniah2..
    moge berkekalan smpi akhr hyt..ameen..

    p/s: pah nih nti smbg byk2 tau cite2 kt blog nih..heheh

  2. keSENGALan teserlah.. says:
    October 30, 2009 at 3:57 PM

    waaaaaa..
    tahniah2..
    cpt2 msok n3 taw..
    hehe..

  3. epy elina says:
    October 30, 2009 at 4:02 PM

    salam...
    tahniah dr sy ats prkhwinan awk yg akan dtg...
    sy doakn mga bhgia smpa ke anak cucu...
    amin...

  4. sofi says:
    October 30, 2009 at 4:59 PM

    oh dah nak kahwin ya?
    tahniah!
    pastikan dia tu pun peminat blogging, ya
    kalau tidak...merajuk aje ler ngan awak nanti.
    hehehe

  5. suara sizuka says:
    October 31, 2009 at 12:10 AM

    wah...nk kwen dh...hope korg bahagia....;-)...nt jgn lpe plak msukkan n3 pas kwen nt.;-)

  6. angel@september says:
    October 31, 2009 at 5:32 PM

    tahniah~~ =)

  7. cik azza says:
    December 12, 2009 at 3:06 PM

    tahniah! doa saya:
    semoga perkahwinan akak kekal hingga ke hujung nyawa..
    sentiasa bahagia dengan pasangan n dilimpahkan rezeki n rahmat keatas rumah tangga kalian..

    jangan lupe lepas ni sambung novel yg tertunda tu ye! peace :D

Post a Comment