Setelah 3 Hari Bergelar Isteri.. :)

Pejam celik, pejam celik dah 3 hari aku bergelar isteri..
Best sangat memasuki fasa baru ni..
Tak tahu nak ceritakan macam mana..
Kalau korang dah kahwin, korang tau lah..hehe..
Apapun buat suamiku, thanks abang coz sudi terima diriku sebagai teman mu..
Walaupun abang tak pandai berblog, aku tetap akan menyayangimu.. :P
haha...entah ape yang saya dah repekkan ni..
Kepada korang yang wish me gud luck tu.. thanks bebanyak tau..
Dua hari lagi saya akan masukkan n3 baru..tunggu tau..! :)

Reaksi anda : 

9 Response to "Setelah 3 Hari Bergelar Isteri.. :)"

  1. Anonymous Says:
    December 15, 2009 at 11:23 AM

    tahniah! .. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat .... dan ingat hidup berumahtangga ini tidak selama nya indah seperti di alam novel ... ada pasang ada surut ... mesti tau bertolak ansur .... tapi jangan biar kita ditindas sang suami .... huhuhu .. saya yang bercakap melalui pengalaman .... tahniah sekali lagi ....

  2. sweetrose maria says:
    December 15, 2009 at 11:56 AM

    Salam ...
    Tahniah ya , semoga hubungan kalian berdua berkekalan dunia & akhirat...
    nti jgn lp masukkn entri baru plak ya..:)

  3. Naniey TJ says:
    December 15, 2009 at 12:36 PM

    tahniah..
    mge bahagia selalu

  4. cik azza says:
    December 15, 2009 at 1:20 PM

    alhamdulillah... semoga akak n pasangan hidup bahagia hingga ke akhir hayat!..
    tahniah.. :)

    sy tunggu n3 seterusnye. hehe.. sempat lagi selit pasal n3.. :D

  5. MaY_LiN Says:
    December 15, 2009 at 6:37 PM

    wa..
    tahniah..
    slmt menjalani fasa baru dlm hidup..

  6. Anonymous Says:
    December 15, 2009 at 10:55 PM

    akhirnya...cgcrate isya...smge mahligai yg baru dibina sentiasa dirahmati olehNYA...

  7. Dewi says:
    December 16, 2009 at 10:49 AM

    tahniah....
    selamat pengantin baru...
    semoga berbahagia ke akhir hayat...
    Congrats again...

  8. alreinsy says:
    December 16, 2009 at 12:23 PM

    congrats... i've been there masa baru2 kawin... akak dah ada anak sorg dah... 3 yrs...

  9. Ms Kira says:
    December 16, 2009 at 3:09 PM

    Selamat Pengantin Bru...
    hehehe

    ^_^

Post a Comment